Skip to content

Over mij

“Alles wat je nodig hebt, zit al in je” 

Over mij, Nicole de Ruijsscher

Mijn passie, mijn droom

Toen ik met studenten en werkbegeleiders werkte, merkte ik dat het echt mijn passie was om hen het beste uit zichzelf te laten halen. En door een coachopleiding te volgen raakte ik meer en meer geïntrigeerd door het proces wat dit bij een ander in gang kan zetten. Wat zal ik meer vertellen over mij, Nicole de Ruijsscher?

Met mijn eigen coachingpraktijk wil ik cliënten ondersteunen het beste uit zichzelf te halen. Ik heb de wijsheid niet in pacht. Het instrument om te komen waar je wil zijn heeft iedereen in zich, maar soms heb je een ander nodig om erbij te kunnen.

Waarom ik?

Als je mij vraagt waarom je mij in zou moeten huren, antwoord ik: omdat ik jou of jullie kan ondersteunen te komen waar je als individu of als team wil zijn. Door middel van advies, inzichten, praktische hulp en direct toepasbare kennis. Op een no nonsense-manier, met compassie, integriteit en respect.

Iedereen heeft het in zich om succesvol te zijn. Je bepaalt zelf je doel. Maar soms heb je even een onafhankelijke partij nodig die met je meeloopt. Niet iemand om de koers te bepalen, maar om je te gidsen naar de stip aan de horizon. Dat is wat ik voor jou kan doen.

 

“Met mijn coaching als hulp versterk je waar je goed in bent en kom je belemmerende factoren onder ogen. Zo breng jij jezelf waar je wil zijn. En ik krijg energie en een goed gevoel als ik iemand anders zijn doelen zie bereiken.”

Over mij, Nicole de Ruijsscher

NiAndéRu?

Mijn bedrijfsnaam spreek je uit als Nie An dih Ruu. Ni -,An- en Ru zijn de eerste letters van mijn namen Nicole Antoinette de Ruijsscher. De hoofdletters N, A en R spellen daarnaast samen ‘NAR’. Van oudsher is de nar naast een zot een intellectueel figuur die politieke invloed had. 

Ik wil graag medewerkers en management prikkelen en zet waar nodig humor of een kwinkslag in om (potentiële) problemen onder de aandacht te brengen. Iets wat een nar ook zou doen!

Nicole de Ruijsscher

Mijn ervaring

Na mijn studie heb ik acht jaar gewerkt als verpleegkundige binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. In deze functie raakte ik meer en meer betrokken bij het begeleiden van studenten in opleiding tot verpleegkundige. Daarom ben ik als praktijkopleider gaan werken. Daarmee werd mijn passie voor het coachen helemaal gewekt. Dus ben ik een aanvullende opleiding gaan doen tot coach practioner.   

Toen ik als praktijkopleider boventallig werd, ben ik weer als verpleegkundige gaan werken. Een van mijn taken was om door middel van coaching collega’s, studenten en cliënten het beste uit zichzelf te laten halen. Omdat ik van coachen mijn volledige werk wilde maken, ben ik als zelfstandig coach practitioner een praktijk gestart.