Skip to content

Individuele coaching

Individuele coaching

Kortdurende, oplossingsgerichte coachtrajecten

Ontdek dat jij jezelf mag zijn zijn met individuele coaching. Misschien herken jij je in één van de uitspraken hieronder en wil je dat veranderen.

individuele coaching NiAndeRu coaching en advies coachtraject

Nicole de Ruijsscher

"Het doel bepaal jij."

Individuele coaching

Hoe ik werk

Bij individuele coaching werk ik met kortdurende, oplossingsgerichte coachtrajecten met een concreet doel. Dat doel bepaal jij, eventueel met mijn hulp of met de hulp van een leidinggevende als de coaching gericht is op groei en/of verandering in je werk. 

Ik luister, stel kritische vragen en help je door jouw antwoorden te spiegelen. Vaak komt gedrag voort uit patronen waar je je niet van bewust bent. We gaan op zoek naar je persoonlijke kracht en helpen je dit te vertalen naar interactie met anderen. 

Werk aan groei en verandering

Ik zorg dat je je te allen tijde veilig voelt, ook wanneer we de confrontatie aangaan als dat nodig is. Zo ontstaan groei en verandering. En zo bereiken we jouw doel.

Individuele coachtrajecten duren gemiddeld zo’n 8 sessies. Een sessie duurt 1,5 uur. 

Individuele trajecten kunnen ook van vanuit de werkgever worden geregeld. 

het begint met 1

Jij mag er zijn

Ik help jou groeien

Lekker in je vel zitten

Ik ben jouw meststof en laat jou inzien dat jij jezelf mag zijn. In mijn coaching hanteer ik een no-nonsense benadering en er is al ruimte voor humor. Belemmeringen die er zijn worden opgeruimd zodat jij kan werken aan jezelf en jouw doelen kan behalen. Ik help jou groeien. Zo wordt jij de beste versie van jezelf.