Skip to content

Aanbod coaching met duurzaam inzetbaarheidsbudget

Duurzaam inzetbaarheid

Zet je budget in voor coaching

Investeer in je medewerkers met coaching, gefaciliteerd door een duurzaam inzetbaarheidsbudget. In een wereld die voortdurend verandert en evolueert, wordt het steeds crucialer om in te zetten op het welzijn en de ontwikkeling van individuen binnen organisaties. Mensen zijn je kapitaal. Duurzaam Inzetbaarheid is een term die steeds belangrijker wordt in de arbeidswereld en verwijst naar het vermogen om gedurende je hele loopbaan gezond, gelukkig en productief te blijven in je werk. Werkgevers erkennen het belang hiervan en stellen daarom steeds vaker een budget ter beschikking om medewerkers te ondersteunen bij het verbeteren van hun vitaliteit, werkgeluk, ontwikkeling en gezondheid. 

NiAndéRu biedt een speciaal coachtraject Duurzaam Inzetbaarheid aan.

Aanbod duurzaam inzetbaarheidsbudget

Werk aan jezelf

Tarief traject duurzaam inzetbaarheid

500,00incl. btw
€0,23 reiskosten per km
Een coachtraject Duurzaam Inzetbaarheid bestaat uit 4 sessies. Een sessie duurt 1 à 1,5 uur. We bepalen samen de locatie waar we aan de slag gaan.

Wat levert het traject duurzaam inzetbaarheid jou op?

Informeer bij je HR-afdeling of personeelszaken. Zij kunnen je meer uitleggen over de specifieke mogelijkheden en voorwaarden voor het gebruik van jouw duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Lees meer in deze blog.

Wil jij groeien en ontwikkelen?

Persoonlijke groei met NiAndéRu

Dit is een mooie kans om in jezelf te investeren en het maximale uit je carrière te halen. Het coachingtraject is speciaal ontworpen om jou te helpen jouw DI-budget effectief in te zetten. Of je nu op zoek bent naar meer balans, betere prestaties, loopbaanontwikkeling of persoonlijke groei, wij staan voor je klaar om je te begeleiden op jouw pad naar succes.

Met onze expertise en jouw DI-budget kunnen we samen werken aan het realiseren van jouw doelen en ambities. Neem de eerste stap naar een gezondere, gelukkigere en meer productieve loopbaan en ontdek wat ons coachingtraject voor jou kan betekenen.