Skip to content

Nicole de Ruijsscher Coach in Breda

Nicole de Ruijsscher: jouw coach in Breda

Coaching met passie

Welkom! Ik ben Nicole de Ruijsscher, professionele coach in Breda. Mijn passie is om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en teamsamenwerking te optimaliseren. Hieronder vertel ik je meer over mijn achtergrond, visie en wat je van mijn coaching kunt verwachten.

Toen ik als praktijkopleider werkte, ontdekte ik mijn ware passie: mensen helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Deze passie groeide met elke succesvolle coaching ervaring, terwijl ik zag hoe transformaties bij anderen plaatsvonden. Het is ongelooflijk inspirerend om te zien hoe mensen groeien en bloeien, en dat maakt mijn werk iedere dag weer een avontuur.

Nicole de Ruijsscher coach in Breda

Mijn coaching in Breda

Met mijn coachpraktijk in Breda wil ik klanten helpen het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om zijn doelen te bereiken, maar soms heb je een coach nodig om dat te realiseren. Ik bied ondersteuning, advies en praktische hulp, altijd met compassie, integriteit en respect.

In mijn coachtrajecten draait alles om authenticiteit en inclusie. Ik geloof dat de kracht van een team ligt in de diversiteit en het unieke van elke persoon. Daarom is mijn motto: “Je mag jezelf zijn.”

“Ik geloof dat de kracht van een team ligt in de diversiteit en het unieke van elke persoon. Daarom is mijn motto: “Je mag jezelf zijn.”

“Hoe mensen groeien en bloeien is zo inspirerend” 

Nicole de Ruijsscher: jouw coach in Breda

Coaching met passie

Als je op zoek bent naar een coach in Breda, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn no-nonsense aanpak bied ik inzichten en direct toepasbare kennis. Ik geloof dat iedereen succesvol kan zijn en soms is een onafhankelijke gids nodig om je naar je doelen te leiden.

Passievol en doelgericht

Mijn coachingstijl is direct en praktisch. Ik zet me volledig in voor groei, of dat nu individueel of met een team is. Geen omwegen, geen poespas – alleen effectieve coaching die resultaten oplevert. Met mijn doelgerichte aanpak kun je meteen aan de slag met de inzichten en vaardigheden die je opdoet.

Laten we samen bouwen aan een team waarin iedereen zich gezien en gehoord voelt, en waar jullie gezamenlijk doelen bereiken die eerder onbereikbaar leken. Ik nodig je uit om te ervaren hoe het is om jezelf te kunnen zijn en meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.