Skip to content

Verpleegkundige Breda

Verpleegkundige Breda

Het komt tegenwoordig veel vaker voor dat mensen last krijgen van psychische klachten. Het leven wordt steeds drukker en er gebeurt veel. De kans is er dat je last krijgt van klachten, waarvan je niet weet hoe je ervan afkomt. Als verpleegkundige in Breda help ik je daar graag bij.

Begeleiding door een verpleegkundige in Breda

Heb jij nu last van psychische klachten, dan wil ik graag met jou aan de slag om te kijken wat we hieraan kunnen doen. Ik ben als verpleegkundige in Breda gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg. Samen kunnen we onderzoeken waar de klachten vandaan komen als je hier zelf nog niet van op de hoogte bent. Als het duidelijk is wat de oorzaak is, kan er worden nagedacht over een manier om de klachten te laten verdwijnen. Het zal geen makkelijk proces worden, maar met de juiste begeleiding hoop ik mensen hun klachten te laten verminderen of verwijderen.

Ik bied hulp voor veel verschillende soorten psychische klachten en kijk per klacht hoe ik jou hier het best mee kan helpen. Er is niet één antwoord. Iedereen is anders en gaat anders met zijn klachten om. Het is belangrijk dat wij ervoor zorgen dat jij de juiste verzorging krijgt en daar wil ik bij helpen.

Mijn werkwijze als verpleegkundige in Breda

Als verpleegkundige in Breda richt ik mij op jouw klachten en gedrag. Ik ga er alles aan doen om jouw klachten te verhelpen, zodat jij weer normaal kan functioneren. Samen gaan wij kijken hoe jij het beste om kan gaan met de klachten, zodat jij het minste belemmering ervaart.

 

Zodra we beginnen, gaan we eerst jouw situatie goed in kaart brengen. Als we alle benodigde informatie hebben gaan we denken in oplossingen. Een combinatie van verzorging en coaching kan vaak erg efficiënt werken. Als ik jou ga begeleiden, ga ik er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen. 

De eerste stap

Het kan soms heel lastig zijn om op zoek te gaan naar hulp, want als je om hulp vraagt, wordt het probleem echt. Als jij het lastig vindt om de juiste begeleiding te vinden, dan is dat heel normaal. Veel mensen blijven liever zelf met een probleem zitten dan dat ze het delen met de buitenwereld. Dit is echter heel gevaarlijk. Door niet te praten over psychische problemen kan je jezelf of andere in gevaar brengen. De eerste stap zetten is lastig, maar door middel van coaching in Breda help ik jou hier graag doorheen. Als je achteraf zo goed als, of helemaal, van jouw klachten af bent, dan heb je spijt dat je de eerste stap niet eerder hebt gemaakt. Wacht niet langer en vraag mij om begeleiding.