Skip to content

Teamsessie cadeau voor jouw team

Teamsessies cadeau

De eerste vijf teams die zich aanmelden krijgen een gratis teamsessie cadeau

Graag nodig ik jullie uit voor een gratis teamsessie. Hoe zit het binnen jullie team? In hoeverre is er ruimte een verbeterslag naar elkaar te maken? 

Samen een dagdeel met elkaar aan de slag! Zet het in als teamuitje of als aftrap van een traject om de samenwerking te optimaliseren.  

 

Teamsessie cadeau vijf teams

Wil jij deze gratis sessie voor jouw team?

Meld jouw team nu aan via onderstaande button en laat weten welke verbeterslag je met je team wilt maken. Wees er snel bij en wie weet kan jouw team met mijn coaching en advies aan de slag. De eerste vijf aanmeldingen krijgen een graties teamsessie. Na de aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Nicole de Ruijsscher

NiAndéRu coaching & advies

Ik laat mensen nadenken over wat helpend of juist belemmerend kan werken. Voor henzelf maar ook in de samenwerking met anderen. Als coach wil ik graag management en medewerkers prikkelen. En breng ik – waar nodig – met humor of een kwinkslag (potentiële) problemen onder de aandacht.

Door middel van advies, inzichten, praktische hulp en direct toepasbare kennis worden doelen bereikt en ontdek je dat je jezelf mag zijn. Dit doe ik op een no-nonsense manier, met compassie, integriteit en respect. 

Wil je meer weten? Ik ben jouw coach in groei!