Skip to content

Say something nice day

Aanbod coaching

Bij afname van 4 sessies krijg je 1 sessie cadeau

Vandaag is de dag om aardig te zijn voor een ander. Daarom geef ik jou graag een cadeau. NiAndéRu coaching & advies biedt coaching die je ondersteunt allereerst aardig te zijn voor jezelf. En vervolgens voor een ander, bijvoorbeeld je collega’s.

Ik wens jou een mooie “Say Something Nice Day”.

 

Say something nice day NiAndeRu coaching en advies

Stuur mij een bericht met het kortingscodewoord

Het is vaak spannend om daadwerkelijk de stap te maken aan jezelf te werken. Om de drempel iets te verlagen bied ik jou of jouw team de mogelijkheid aan om 4 sessies af te nemen waarbij je er 1 gratis krijgt.  Dit aanbod is alleen vandaag, 1 juni 2022, geldig. 

Vermeld het kortingscodewoord in het bericht en je ontvang zo snel mogelijk een berichtje van mij.

Nicole de Ruijsscher

NiAndéRu coaching & advies

Ik laat mensen nadenken over wat helpend of juist belemmerend kan werken. Voor henzelf maar ook in de samenwerking met anderen. Als coach wil ik graag management en medewerkers prikkelen. En breng ik – waar nodig – met humor of een kwinkslag (potentiële) problemen onder de aandacht.

Door middel van advies, inzichten, praktische hulp en direct toepasbare kennis worden doelen bereikt en ontdek je dat je jezelf mag zijn. Dit doe ik op een no-nonsense manier, met compassie, integriteit en respect. Dit kan voor jou als individu of voor een team. Op jouw werklocatie of een andere locatie. Mijn aanbod is altijd helemaal op maat.

Wil je meer weten? Ik ben jouw coach in groei!