Skip to content

Life coach Breda

Life coach Breda

Het is soms best een uitdaging om alles onder de controle te hebben. Het leven verandert vaak en snel, hierdoor is het makkelijk om de controle kwijt te raken. Het leven kan overweldigend zijn. Hoe kan je het overzicht bewaren? Heel makkelijk: door coaching. Als life coach in Breda help ik jou om de touwtjes in handen te houden en herinner ik jou aan wat er echt belangrijk is.

Als life coach in Breda help ik je zelfbewustzijn creëren

Het is belangrijk dat je weet wie je bent en waar je voor staat. Als ik jouw life coach in Breda wordt dan gaan we aan de slag om jouw persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. Zelfbewustwording is ontzettend belangrijk als je een persoonlijke groei wilt doormaken. Je moet weten wie je bent voordat je kunt veranderen of aanpassen. 

 

Wij gaan samen kijken naar wat jouw drijfveren zijn en wat jou nu nog tegenhoudt. Je gaat een pad afleggen op zoek naar jouw persoonlijke krachten en valkuilen. Het is altijd belangrijk dat je weet waarom jij bijzonder bent en wat jou anders maakt dan de rest. Door bewust te worden van jezelf kan je open gaan staan voor verandering en toevoegingen op je leven.

Mijn werkwijze als life coach in Breda

Bij mijn coaching in Breda draait alles om wie jij bent. Is de persoon die jij nu bent ook de persoon die je wilt zijn? Wat is er allemaal in jouw leven gebeurt dat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent? Het is belangrijk dat je op een persoonlijke reis gaat, waarbij je gaat kijken naar wat je wilt en wat je verwacht van jezelf. Wat wil jij? Als je weet wat je wilt, kun je doelen stellen en kijken hoe je deze doelen kunt behalen.

Vervolgens gaan we inzoomen op jouw kwaliteiten. Wat kan jij? Hoe kan je jouw kwaliteiten inzetten om jouw doelen te bereiken? Als je dit allemaal hebt ontdekt, kan je meer uit jouw leven halen.

Teambuilding

Als mensen moeten samenwerken, ontstaat de kans dat er irritaties optreden. Iedereen is en denkt anders. Persoonlijkheden kunnen ver uit elkaar liggen en dit kan leiden tot spanning binnen een team.

 

Wil je de band tussen jou en je teamleden versterken? Dan is teambuilding de juiste optie. Samen met jouw team gaan wij kijken naar hoe de samenwerking soepeler kan en hoe iedereen zich gewaardeerd voelt binnen de groep. Een groot voordeel van werken met een groep is dat je veel verschillende kwaliteiten tot je beschikking hebt. Tijdens team coaching gaan wij kijken hoe jullie als team het beste in elkaar naar boven kunnen halen.